Szentségimádás a boldoggá avatás előestéjén április 30-án

Szentségimádás 2018. április 30-ánEgyórás szentségimádásra hívják a szervezők a híveket Brenner János boldoggá avatásának előestéjén, 2018. április 30-án az esti szentmise után. Nem csak Szombathelyen, hanem az egész egyházmegyében, sőt, valamennyi egyházmegyében lehet csatlakozni a szentórához. 

„Testileg távol, de lélekben közel” (1Kor 5,3) - Különböző helyszíneken, de egy időben, együtt fogunk imádkozni az Oltáriszentség előtt. Hálát adunk Brenner Jánosért, és keressük az életszentség útját a mi életünkben.

A szentségimádásba azok is bekapcsolódhatnak, akik a boldoggá avatásra koruk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudnak eljönni. Így válik valóban közössé és sajáttá az ünnep.

 

Tarts Te is velünk!

Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél?

-         Keress olyan helyet a www.brennerjanos.hu oldalon, ahol bekapcsolódhatsz a szentségimádásba!

-         Ha nincs a környékeden szentségimádási lehetőség, akkor a helyi templomban, iskola- vagy kórházkápolnában, szerzetesi közösségben szervezhettek a helyi plébánossal, szerzetesi elöljáróval egyeztetve szentségimádást.

-         Imádkozzatok a kihelyezett Oltáriszentség előtt a www.brennerjanos.hu-ról letölthető, Brenner János írásaira épülő elmélkedési anyag segítségével! Bevonhatsz gyerekeket, fiatalokat, családokat, időseket, zenészeket, imacsoportokat, Rózsafüzér Társulatokat, közösségeket, iskolákat és mindenkit, aki szívesen tölt egy órát az Úrral Brenner János példájára figyelve.

-         Kérjük, hogy minden helyszín jelentkezzen a www.brennerjanos.hu oldalon! Így látjuk, hogy hány helyszínen imádkozunk együtt, és adunk hálát új boldogunkért.

 

Kapcsolódjunk össze az imádságban!

 

„...Tebenned hatalom, erő, élet. Ezért vágyom Hozzád: szereteted hatalmáért, erejéért, életéért, hiszen Benned élet van, olyan élet, mely fény, hogy megvilágítson minket.”

(Brenner János)