A Martinus Kiadó is jelen lesz a boldoggá avatáson

martinus-konyvesbolt-1A Martinus Kiadó számos kiadvánnyal, kegytárggyal készül Brenner János május 1-i boldoggá avatására. Sátruk az Emlékmű alsó parkolójában lesz. Ezen a napon a Püspöki Palota melletti üzlet zárva tart. Részletek tovább. 

Új kiadvány készült a boldoggá avatásra, mely János atya életét mutatja be személyes visszaemlékezések alapján. A kötet címe: Akinek „a lelke kedves volt Isten előtt”. 

Újra megvásárolható lesz a Nem félek.. című, korábban nagy sikert aratott könyv is.

Ezen kívül pl. műanyag kulcstartó, műanyag hűtőmágnes, fa hűtőmágnes, kő hűtőmágnes, mini szentkép, szentkép, könyvjelző, képeslap, szilikon karkötő, idézetes toll, falinaptár (A/3, egylapos), kártyanaptár, asztali naptár, gyertya (2x20 cm), körmeneti mécses is kapható lesz.

A számos kiadvány közül ajánljuk figyelmükbe a Jó Pásztor DVD-t, amely Iváncsits Tamás zenés drámájának film változata.

A Szombathelyi Tv is készül a jeles napra. Az Istent szeretőknek minden a javukra válik címmel adtak ki dvd-t, amelyben Brenner József atya beszél családjáról és öccséről. Emellett elkészült a szombathelyi Egyházmegye templomait bemutató filmsorozataik dvd változata is, A Szombathelyi Egyházmegye kincsei és a Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében címmel. A Szombathelyi Tv filmjeinek megvásárlásával a szentgotthárdi Brenner János Emlékhely Alapítványt is támogatják. 

Keressék a kiadványokat a Martinus Kiadó sátránál az Emlékmű alsó parkolójában.