Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/martohu1/public_html/!www!/brennerjanos.hu/includes/VBClasses/Functions.php on line 398

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/martohu1/public_html/!www!/brennerjanos.hu/includes/VBClasses/Functions.php on line 398

A szentgotthárdi moziban látható először a Boldog Brenner János életéről szóló tévéfilmsorozat

legyetek-szeretettelAz egykori káplán életét feldolgozó alkotást Legyetek szeretettel! címmel február 24-én és 25-én vetíti először a Csákányi László Filmszínház. A plakát letölthető itt. 

A filmsorozat mind a nyolc része megtekinthető, a dramaturgiájának megfelelő 3-2-3 epizód ütemezéssel, a következő vetítési rend szerint: február 24-én (pénteken) 17:30 órakor: 1-3. rész, február 25-én (szombaton) 10:00 órakor: 4-5. rész és 13.00 órakor: 6-8. rész.

A közönség-találkozó szintén a moziban lesz február 25-én (szombaton) délután 16:00 órától. A tervek szerint ezen az eseményen - többek között - részt vesz a forgatókönyvíró-rendező Szilágyi Andor, valamint a főszereplő, Jámbor Nándor is.

A Legyetek szeretettel! egy hét múlva is a mozivászonra kerül, szintén 3-2-3 epizód ütemezéssel a következő vetítési rend szerint: március 4-én (szombaton) 14:30 órakor: 1-3. rész és 17:00 órakor 4-5. rész, március 5-én (vasárnap) 15:30 órakor: 6-8. rész.

Az előadásokra és a közönség-találkozóra az online helyfoglalás nem lehetséges, a mozi kerek évfordulójára tekintettel a regisztrációs jegy 110 Ft egységáron a filmszínház pénztárának nyitvatartási idejében vásárolható meg február 17-től (péntektől).

Fontos tudnivaló még, hogy a vetítésekre és a közönség-találkozóra külön kell regisztrálni! További információk hamarosan: www.csakanyimozi. hu és www.facebook.com/ csakanyimozi